Senioren - Trimhockey 

Vroeger nog tussen de molshopen gehockeyd? Of nooit gehockeyd maar sta je elke zaterdag langs de lijn je kind(eren) aan te moedigen en zou je het zelf wel eens willen proberen? Dan is trimhockey vast wat voor jou! 

Trimhockey is een recreatieve vorm van hockey. Iedereen kan meedoen. Leeftijd, conditie en mate van hockeyervaring zijn niet van belang. Sportief en sociaal gedrag staan centraal. Het gaat erom dat iedereen aan bod komt en zo een leuke, sportieve ochtend of avond heeft. 

Foto: Margon Mink

Bij trimhockey train je 1 keer per week samen met een groep enthousiastelingen variërend in hockeyervaring en leeftijd. De trainingen bestaan uit het werken aan de conditie, een aantal technische oefeningen en eindigt met een partijtje. Op woensdagochtend gebeurt dit onder leiding van een enthousiaste trainer. We spelen gemengd. Na de training praten we nog wat na onder het genot van koffie/thee in de ochtend of een drankje in de avond…. (geen verplichting uiteraard)

We spelen geen zondagscompetitie maar we organiseren af en toe oefenwedstrijden met trimhockeyers uit de omgeving. Ook zijn er toernooien waar we graag aan meedoen, maar geen van deze dingen zijn verplicht. Het gaat er vooral om lekker buiten in beweging te zijn met een stick en bal en vooral met elkaar. Wat overigens niet wil zeggen dat er niet fanatiek gespeeld wordt!

Er zijn twee trimhockeygroepen bij Quick Stick 
- Dinsdagavond 20:30 - 22:00 
- Woensdagochtend 09:00 - 10:30 

Daarnaast willen we kijken of we voor de echte beginners of voor hen die er lang zijn uitgeweest nog een extra groep op de maandagavond kunnen starten, waar onder begeleiding van een trainer rustig kan worden begonnen. Belangstellenden hiervoor kunnen zich ook melden via onderstaande mailadressen.

We spelen het hele jaar door, met uitzondering van feestdagen of als de weersomstandigheden het niet toelaten.

Wil je mee trimmen en kijken of trimhockey ook iets voor jou is? Stuur dan een mail naar:
dinsdagavond
woensdagochtend

Trimhockey Quick Stick
 
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.