Nieuwsafbeelding
donderdag 6-12 |  In oktober jl. is de Quick Stick-huiswerkhulp van start gegaan. Leden die op de middelbare school zitten kunnen na schooltijd hun huiswerk maken bij NHI Studiebegeleiding in Heerenveen. Bijvoorbeeld als handige overbrugging naar een training aan het eind van de middag. NHI hanteert een gereduceerd tarief voor Quick Stick-leden.

Onder d ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
donderdag 6-12 |  Voordat de eerste wedstrijden in Sportstad worden gespeeld, hebben we nog enkele punten van aandacht voor de scheidsrechters in de zaal. Deze  ‘opfrisregels’ zijn natuurlijk ook handig voor spelers.

Spelregels in de zaal:
- alleen pushen, NIET slaan;
- een bal mag niet hoog gespeeld worden (liftjes en over stick heen s ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 3-12 |  Wil jij in de kerstvakantie een dag lang werken aan je zaalhockeytechniek? Dat kan! Nationale Sportkampen organiseert op vrijdag 28 december een Zaalhockey-clinicdag in Sportstad. Tijdens die dag komen vijf techniekthema’s aan bod. Natuurlijk leer je niet alleen veel, het belooft ook een hele gezellige dag te worden!
 
Programma ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 3-12 |  Voor iedereen die het nog niet heeft gelezen! Afgelopen weekend (1 december) stond er een uitgebreid artikel over Quick Stick in de Leeuwarder Courant. Het ging met name over de trainers Hans Hofstra en Jeroen Pol en de vele jonge talenten (meisjes en jongens!) die rondlopen op onze club. ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
dinsdag 27-11 |  Beste spelers en ouders van Quick Stick,
De winterperiode is weer begonnen, dit betekent dat de zaaltrainingen weer gestart zijn en dat we nog maar 1 x per week buiten trainen.
Kijk goed op de site naar de tijden en waar je training hebt, zowel buiten als binnen.
Voor binnen geldt, schone binnenschoenen zonder z ... Lees verder
Hoofdsponsor
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.