Lid worden? - Aanmelden


Wat fijn dat je lid wilt worden van onze club!
Met het invullen van onderstaand formulier word je lid van Quick Stick. Als je het formulier volledig hebt ingevuld en op "aanmelden" klikt, worden je gegevens verwerkt. Je ontvangt vervolgens een mail met je machtigingsformulier (in een pdf-bestand). Dit machtigingsformulier print je uit en laat je ondertekenen/onderteken je. Vervolgens stuur of mail je dit formulier naar:

HHC Quick Stick
t.a.v. de ledenadministratie
p/a Trambaan 12
8441 BH Heerenveen
[email protected]

Wanneer wij je ondertekende machtigingsformulier hebben ontvangen, wordt je lidmaatschap definitief gemaakt. Je krijgt een lidnummer en wachtwoord om in te loggen op "Mijn Quick Stick".
Heb je nog vragen naar aanleiding van je aanmelding en/of lidmaatschap? Mail dan met de ledenadministratie.

Ben je een oud lid en wil je je weer aanmelden dan is het niet nodig om onderstaand webformulier in te vullen. Het is dan voldoende om een e-mail te sturen naar [email protected] met je voornemen. Geef wel eventuele veranderingen (adres, telefoonnummer, bankgegevens) in die mail aan. Dan zal de ledenadministratie je oude inschrijving weer actief maken.

Vrijwilligers
Wil je je aanmelden als vrijwilliger? Bijvoorbeeld als: coach, trainer, teammanager, scheidsrechter, kantinemedewerker of ander vrijwilligerswerk bij onze vereniging. Ook dan verzoeken we je aan te melden via onderstaand formulier. Het daarna verkregen inschrijfformulier hoef je dan echter niet meer te mailen of te sturen. Alleen aanmelden is voldoende.

Voor senioren en A- en B-jeugd
Senioren en A- en B-Jeugd verplichten zich om bij de eerstvolgende gelegenheid een scheidsrechterskaart te halen en zich op gezette tijden als scheidsrechter beschikbaar te stellen.

Ouders van Jeugdleden
Zonder hulp van ouders is het onmogelijk om alle (jeugd)activiteiten te organiseren. Daarom verplichten de ouders zich met het ondertekenen van het aanmeldingsformulier tot het rijden naar uitwedstrijden en het vervullen van incidentele kantinediensten. Ouders van spelers in de Jongste Jeugd (E8, E en F) verplichten zich ook tot het begeleiden van wedstrijden als spelleider. Deze taken worden in overleg met de coaches verdeeld.

Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Lidmaatschap
  Om u op de juiste manier in de administratie op te nemen vragen we u hieronder aan te geven hoe we uw aanmelding moeten verwerken.

 
   
Overige informatie
   
 
   
   
   
 
Activiteiten
  Elke vereniging draait op vrijwilligers, zo ook Quick Stick. Wij stellen het bijzonder op prijs wanneer u minimaal 1 interesseveld invult met JA. Heeft u een andere suggestie waarmee u de club kunt ondersteunen? Laat het ons weten. Vele handen maken licht werk!

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Financieel
  De Algemene Ledenvergadering van Quick Stick heeft besloten dat betaling van de contributie alleen via automatische incasso plaats vindt. U dient hiermee akkoord te gaan om lid te kunnen worden van Quick Stick.

 
   
   
 
   
 
Ondertekenen
  Ondertekenen. Met het ondertekenen en opzenden van dit formulier verbindt u zich tot het betalen van de jaarlijkse contributie, tot wederopzegging van het lidmaatschap. Opzegging kan uitsluitend schriftelijk bij de ledenadministratie geschieden, voor 1 juni van het lopende seizoen. Restitutie van contributie wordt niet verleend.

 
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.