Arbitrage - Opleidingen 

Naast scheidsrechtersopleidingen heeft de arbitragecommissie ook de ambitie om opleidingen en workshops te ontwikkelen en te organiseren op terreinen die direct of zijdelings te maken hebben met het begeleiden van teams. Niet inhoudelijke trainingen voor spelsituaties en systemen en dergelijke, maar meer gericht op het ontwikkelen van vaardigheden die leiden tot het verhogen van weerbaarheid en teambuilding.

Hiervoor kennen wij een eigen weerbaarheidstraining. In eerste aanleg gericht op scheidsrechters maar zeker ook interessant voor coaches en trainers of beter gezegd voor alle officials die betrokken zijn bij wedstrijden van alle niveaus.

Daarnaast kennen wij uiteraard de opleiding voor clubscheidsrechters en de opleiding voor clubscheidsrechter plus.

Wat wij verder nog ontwikkelen zijn opleidingen en workshops gericht op teambuilding, communicatieve vaardigheden en sportiviteit & respect.

Ons doel is het aanbod van trainingen en workshops verder uit te bouwen.

De KNHB heeft een document opgesteld als voorbereiding voor het scheidsrechtersexamen,  het is een super duidelijke samenvatting van de spelregels. Zeker voor beginnende scheids staan er goede tips in, maar ook de ervaren scheids kan er zijn kennis mee oppoetsen.


Weerbaarheid voor fluitisten

Weerbaarheid HHC Quick Stick 2014 tips & trics

Samenvatting Info avond scheidsrechters dd 3 september 2014
 
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.