Hockey Talent Centrum Heerenveen

26-7-2022
Nieuwsafbeelding

Hoi hockey fanaat,
Na een succesvolle (her)start van het Hockey College seizoen 2021-2022 met meer dan 25 deelnemers (waarvan 3 van de Graspiepers), wordt dit voor het komende seizoen voortgezet.
Maar er komt nog meer, want naast het Hockey College komt er ook een Junior College en Hockey Academie .

Deze trainingen zijn naast je trainingen met jouw team, dus bedoeld om je nog meer en beter te ontwikkelen als mens, sporter en natuurlijk als hockeyer!

Lees in de bijlage (onderaan) alle informatie over deze nieuwe Hockey College's en Academie!
Of mail voor meer informatie naar [email protected].

Wat is Junior College?
De deelname aan het Junior College is voor de leeftijdscategorie onder 12 jaar (als je in het komende seizoen 12 jaar wordt dan mag je hieraan natuurlijk ook deelnemen). In het Junior College wordt individueel getraind op hockey basisvaardigheden. Hierin zit een opbouw en herhaling. Als je geen lid bent van HHC Quick Stick wordt hiervoor een eenmalig inleg van € 50 gevraagd. Quick Stick leden kunnen gratis deelnemen. Aanmelden (onder vermelding van Junior College) gaat via [email protected] zowel voor leden als niet-leden. Het Junior College is 1x per week 1 uur lang. *Aanmelden is ook deelname aan het Junior College.

Wat is Hockey College?
De deelname aan het Hockey College is voor de leeftijdscategorie onder 16 jaar (als je in het komende seizoen 16 jaar wordt dan mag je hieraan natuurlijk ook deelnemen). In het Hockey College wordt individueel training gegeven met veel aandacht voor persoonlijkheidsontwikkeling en zelfregulatie, motorische ontwikkeling, technische en tactische vaardigheden en kennis ontwikkelen.

Wat is Hockey Academie?
De deelname aan de Hockey Academie is voor de leeftijdscategorie onder 18 jaar (als je in het komende seizoen 18 jaar wordt dan mag je hieraan natuurlijk ook deelnemen). In de Hockey Academie wordt individueel training gegeven met veel aandacht voor persoonlijkheidsontwikkeling en zelfregulatie, motorische ontwikkeling, technische en tactische vaardigheden en kennis ontwikkelen.
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.